Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2008, 13:31   #1 (permalink)
cgdms
V.I.P ÜYE
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 677
Teşekkür: 1
18 Mesajda 19 kere teşekkür edildi
Standart HACCP -Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi


Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi (HACCP)

Gıda kökenli hastalıkların önüne geçebilmek ve tüketici sağlığını korumak amacıyla özellikle kolay bozulabilen ürünlerde HACCP kullanımı zorunlu hale gelmiştir. Bu çeşit ürünlerin gerekli kontrollerini Tarım ve Köy işleri Bakanlığı gerçekleştirmektedir. 30 beygir gücü üzerinde motor gücü bulunan veya 10 kişinin üzerinde işçi çalıştıran su, süt ve et ürünleri tesislerinde HACCP sistemi uygulaması zorunlu hale getirilmiştir.
cgdms isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla Facebook ile paylas
 




Şu Anki Saat: 05:14
© Copyright 2006-2012 GümrükForum
A vBSkinworks Design