Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2008, 01:20   #2 (permalink)
asiyan
V.I.P ÜYE
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 280
Teşekkür: 0
11 Mesajda 18 kere teşekkür edildi
Standart RE: Domates ve Biber Salçası GTİP NO


Ben de zor buldum inanın..Çok farklı tarifeler çıktı. En sonunda armonize sistemden tarayıp buldum. Zor oldu ama buldum


20.02 - DOMATESLER (SİRKE VEYA ASETİK ASİTTEN BAŞKA USULLERLE HAZIRLANMIŞ VEYA KONSERVE EDİLMİŞ).

2002.10 - Domatesler (tüm veya parça halinde)

2002.90 - Diğerleri

Bu pozisyon sirke veya asetik asitle hazırlanmış veya konserve edilmiş olanlar (20.01 pozisyonu) ile Fasıl 7'de belirtildiği şekilde tüketime sunulmuş domateslerin dışında kalan bütün veya parça halindeki domatesleri kapsar. Bu pozisyonda sınıflandırılan domateslerde konulan kabın tipi dikkate alınmaz.

Homojenize haldeki hazırlanmış veya konserve edilmiş domatesler (domates püresi, salçası veya konsantresi gibi) ve kuru madde muhtevası %7 ve daha yüksek olan domates suyu da bu pozisyona dahildir. Ancak, domates ketçabı ve diğer domates sosları (21.03 pozisyonu) ve domates çorbası ve bu gibi müstahzarlar (21.04 pozisyonu) bu pozisyon haricindedir.
asiyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla Facebook ile paylas
 




Şu Anki Saat: 11:34
© Copyright 2006-2017 GümrükForum
A vBSkinworks Design