Gümrük Forum'a Reklam
Vermek İçin Tıklayınız:
reklam@gumrukforum.com

Cevap Gönder  Konu Gönder 
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] Son »
Garanti Dahilinde Yurtdışına Gönderilen Laptop
Yazar Mesaj
cucu
Üye

Grup: Gümrük Forum Üyesi
Durum: Çevrimdışı

RE: Garanti Dahilinde Yurtdışına Gönderilen Laptop

cgdms Yazılan:
sayın commerinde dediği gibi teknik servis olayında hangi şirket olursa olsun kullanıcı hatası varsa ekstra masraflar satın alana aittir dava açmanız birşey değiştirmez çünki mevzuat, kanun ,yönetmelik belli bu konuda yargının ilk bakacağı yer kanun ,yönetmelik en son benzer davalar ...
bakacaklar gümrük kanununda yeri belli yapılan işlemler belli uygulamlarda sonra size dönecekler ve sonuç belli,yargı başka türlü işlemez ...Tek bir avukata danışmayın bu konuda farklı bi kaç avukata yada danışmanlık şirketlerine arama yapıp neten sorabilirsiniz hem zamanınıza hem paranıza yazık dava açarsanız ki sizde bu sitede küfür ettiniz ya duyup size karşı dava açarlarsa...

Günaydın,
gümrük ile ilgili değil açacağım dava HP nin ilgisizliği ve ürününün arkasında durmaması ile ilgili olacak.Bu sitede küfür ettiğimi nerden çıkardınız anlamadım ?Sadece s.... ..s..... şeklinde yazdığım cümleden mi ? O kadar da acemi değilim ben :) Neyse...sonuç itibariyle pek bir şey değişmedi benim için...Kendi işimi kendim göreceğim büyük ihtimalle.

06-30-2008 10:41 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
cgdms
Yönetici
Yöneticiler

Grup: Yöneticiler
Durum: Çevrimdışı

RE: Garanti Dahilinde Yurtdışına Gönderilen Laptop

yani eniyisini yaparsınız aslında biraz idare etseniz ..ve yurt dışına bir gidenle gönderseniz ve alsanız daha iyi olur .
idareten yapacağınız masraf yerinede bir lap top alın burdan idareten 4 çekirdek felanmıydı çokmu özellikli bir lap top..
tabi kimse anlamayacak küfürü...
neyse bu konuyu kapattık ...ama dava konusunda acele etmeyin hayrı o firmanın avukatı değilim ..hatta rakip firma eşim teknolojiye dokunun diye slogan yapan firmanın bayisi ama :)
sizin açınızdan yani :)

http://www.turkuazweb.com
aradığınız herşey burda...

(şirket profili site dışında ve forum yöneticilerine özeldir)

**Lütfen Forum Kurallarını dikkatlice okuyunuz.
**Forum'da konu açmadan önce MUTLAKA arama yapınız.
**Rahatsız olduğunuz iletileri "bildir" tuşunu kullanarak bana bildirebilirsiniz.
cgdms@hotmail.com
     Gümrük Müşavir Yardımcısı
06-30-2008 10:46 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] Son »
Cevap Gönder  Konu Gönder