KENDİNİZİ TANITIN
|
| Yazar |
Mesaj |
GÜLDENN
İlgili Üye

Grup: Gümrük Forum Üyesi
Durum:
|
KENDİNİZİ TANITIN
Adım Nicktende anlaşıldığı gibi Güldenn .gif)
İki yaşında güzel bi kızım var.
2000den beri muhasebe mesleğini içerisindeyim.
2006dan beride dış ticaret öğrencisi olarak dış ticaret ilgi alanım..
Bunla ilgili ne zaman seminer eğitim olsa katılmaya çalışıyorum...
Üstadlar gibi olamam ama , yinede çıraklık yapacak kadar bilgim var....
Dış ticaret mi muhasebe mi deseler tabi ki a seçeneği dış ticaret i seçerim..
İç pazarlarda iş yok :)
Bu kadar gevezelik yeter...
iyi forumlar herkese
(sizide bekliyorum kendinizi tanıtmanızı :) )
Gözümüz dışarda mı ne :)
(dış ticaret)
|
|
|
|
| 01-29-2008 02:48 PM |
|
 |
imza
Altın Üye

Durum:
|
RE: KENDİNİZİ TANITIN
merhaba ben biraz aksiyim ama artık idare edeceksiniz.
Dış ticaret mi oda ne hiç anlamam ama .
Dış ticaretle gönülden ilgiliyim yada öyle zannediyorum
biraz yaş olarak senden büyüğüm 4 yaşındayım hiç seminer v.b gibi değişik fanteziler daha yaşamdım .
Araştırmacı ve kendimi geliştirmek için çabalıyorum.herkeze iyi forumlar
Bu Mesaj 05-21-2008 01:48 PM değiştirilmiştir. Değiştiren... : imza.
|
|
|
|
| 01-29-2008 02:56 PM |
|
 |
muhammet
Üye
Durum:
|
Merhaba arkadaslar ben muhammet almanya nrw oberhausen den katiliyorum, Bartinliyim ,ben stajimi almanyada bilgisayar, telefon,ve tv tamircisi olarak yaptim,simdi media markt diye alektronik magzasinda calisiyorum, ve 23 yani 3 ay sonra 24 yasima girecegim , ve bu siteyi kuran arkadaslara tessekkpür ediyorum, bu site sayesinde herkez istedigine ulasabilicek yani derdine derman bulucak bir site , ellerineze saglik
Ne mutlu Türküm Diyene
|
|
|
|
| 02-15-2008 03:12 PM |
|
 |
herbalist
Üye
Durum:
|
merhaba,
ben Serap, C.B.Ü. Tıbbi ve aromatik bitkiler bölümü mezunuyum şimdi A.Ö.F.Dış Ticaret son sınıfta öğrenciyim.Dış Ticaret favori mesleklerimden biriydi ancak onu öğrenmeye sıra geldi,forum da ve site de harika bilgiler var.Benim için çok yararlı olacağına inanıyorum ,hepinize iyi forumlar diliyorum.
|
|
|
|
| 03-27-2008 12:01 AM |
|
 |
serkans
İlgili Üye

Durum:
|
merhaba arkadaşlar ben serkan peker ith-ihr 2 sınıf öğrencisiyim dış ticaret ve gümrükleme ile lise yıllarım da tanıştım ve bu bölümü okumaya karar verdim allahın izni ile 2 ay sonra okulum bitiyor samsun gümrüğünde yapacağım stajdan sonra bende camiadayım şimdiden camiadan bahsederken bile kalbim kıpır kıpır oluyor açıkcası çok zevkli bir meslek dipsiz kuyu misali öğrendikçe öğreniosun bu meslekte birde elimden geldiğince yetişebildiğim kadarıyla seminer lere katılıyorum araştırmayı geliştirmeyi çok seviyorum şimdi ise tek amacım kpss den yeterli puanı alıp gümrüklere girebilmek onun için çalışıorum tüm arkadaşlara işin de ve hayatında başarılar ve mutluluklar diliyorum sizleri tanığıma bu siteye üye olduğum güne dualar ediyorum çünkü bu site çok yararlı tam bir bilgi deposu tabiki öğrenmek isteyene SEVGİLERİMLE
S.PEKER
|
|
|
|
| 04-04-2008 06:42 PM |
|
 |
nilnili
Üye
Durum:
|
Merhaba,
Ben Nil. Öncelikle bu forumu açma konusunda ilk fikri ortaya atan kişiye, daha sonra sitenin kurulmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Dış ticaret, gün geçtikçe popüler olan bir meslek. 3 sene önce bu mesleğin eğitimini aldım, fakat önemini son 1 yıl içerisinde kavradım. Bu alanda bilmediğimiz konularla ilgili kendimizi geliştirmek adına bu site hakikaten bir hazine. Herkese faydalı olmasını diliyorum.
İyi forumlar.
Bu Mesaj 04-21-2008 08:08 PM değiştirilmiştir. Değiştiren... : nilnili.
|
|
|
|
| 04-21-2008 08:06 PM |
|
 |
HaRdWoRkInG
Üye
Durum:
|
herkese selamlar ankara da yaşıyorum uzun süredir muhasebe konusunda çalışıyorum .aöf iktisat okuyorum . Dış ticaret hakkında fazla bilgiye sahip değilim ama bu konuda kendimi yetiştirmek istiyorum. Hem çok ilgimi çeken hemde kariyerim için çok önemli bir konu. verimli ve iyi vakit gerçirmek dileğiyle .............:)
Bu Mesaj 04-25-2008 03:14 PM değiştirilmiştir. Değiştiren... : HaRdWoRkInG.
|
|
|
|
| 04-25-2008 03:13 PM |
|
 |
tarikpehlivan
Üye
Durum:
|
merhabalar ben yaklaşık 16 senedir gümrük camiasının içerisindeyim.her türlü ithalat ihracat transit bedelsiz oto ve naklihane ile ilgili sorularınıza çözüm yolu bulabileceğimi düşünüyorum bu işe yeni başlayan veya ilgilenen arkadaşlara yardımcı olmak isterim.sorularınızı bekliyorum.saygılarımla.
|
|
|
|
| 05-21-2008 01:06 AM |
|
 |
istanbul101
Üye
Durum:
|
merhabalar ben 3 yıllık stajımı bitirdim şimdi ise sınavın açılmasını bekliyorum yardımcı karne için ve ondan sonra gümrük müşavirlik için staj yapmam gerekiyor. bunun için size cv mi yollamak isterim. ilgilenirseniz sevinirim. eğer ilgilenmek isterseniz veya tanıdığınız biri varsa onlarla irtibata geçerseniz seviniriz. en kısa zmanda görüşmek üzere....
|
|
|
|
| 05-21-2008 08:50 PM |
|
 |
Nemrut
Üye
Durum:
|