arkadaşlarr yardımcı olursanızz çok sevinirimm dış ticaret 1 . sınıf öğrenciyim ve bizim zorunlu stajımız varr ama ne yazıkki ben staj yapabileceğim bir yer bulamadım daha da kötüsüü cumaya kadarr stajj belgemii onaylatıp götürmeem gerekiyoo bana yardımcı olabilirsenizz çok sevinirim şimdien tşklerr iyi akşamlar
arkadaşım, staj yeri arıyorsun ama nerdesin hangi ildesin yazmamışsın
istanbuldaysan eğer bulamama olasılığın çok düşük
maaş falan mı talep ediyorsun sigorta falan
genelde firmalar stajerleri ücretsiz olarak çalıştırır (genelde)
maaşlı bir yer bulabilirsen ne mutlu sana..
izmirde oturuyorum izmirde staj yapmak istiyorumm ne maaş ne de sigortaa hiçbirisi için bir taleptee bulunmuyorum ücretsiz olarak sadece zorunlu olan stajımı yapmak istiyorum ilgine tşk ederim
ilginize tşk ederimm ayrıcaa belirtmediğim içinde özür diliyorum izmirde staj yapmak istiyorum yani izmirde yapabilirim
STAJ KONUSUNU ÇOK GEÇE BIRAKMIŞSIN..UMARIM CUMAYA KADAR BİR YER BULURSUN..ARTIK FORMALİTE BİLE OLSA TANIDIK VASITASI İLE KÜÇÜK BİR FİRMA DA OLSA GEÇ KALMADAN İHRACAT İTHALAT YAPAN BİR FİRMADAN RİCADA BULUNMANI ÖNERİRİM.
tşk ederimm daha önceden birçok yere başvurdum fakatt torpill olmadığıı içinn olmadıı ancaa yeni yeni cevap verdikleri için bu kadar geç kaldım yani açıkta kaldım galiba
TORPİL HER ZAMAN GEÇERLİ DEĞİL ELBET. SİZİN İKNA KABİLİYETİNİZE DE BAĞLI.
BENCE VAZGEÇMEYİN VE ARTIK BU SAATTEN SONRA ZAYIF HALKALARI ELEYEREK OLABİLME İHTİMALİ YÜKSEK YERLERE VAR GÜCÜNÜZLE..NASIL DERLER SALDIRIN:)
sayın batijones,
Yanlış anlama durumu yok. Üyemiz ilk mesajında hangi ilden olduğunu belirtmemişti. Benim yolladığım mesaj ile kendisinin izmirde staj yeri aradığı ile ilgili mesaj aynı dakikada atılmış. Yani aynı zamanda.
İyi çalışmlaar