mraba arkdslar ben aranıza yenı katıldım bu yıl açıktan diştıcaretı okucam
ama cevremde herkez acıktan okursan iş bulamazsın fırmalar acıktan okuyanı napsın gıbı laflar duydum ve moralım bozuldu bırazz gercekten bole mı
2 yıl bosubosuna mı okucaksın
iş bulmak biraz da şans işi
sana özel sektörde odtü mezunusun ,ankara mezunusun yada gazi hukuk bitirmişisn diye sormuyorlar senin tecrüben ve kapasiten önemli ..
sen oku okursan örgün eğitim yada açıktan eğitim hiç farketmez okusan önün açılmış olur kariyer olanağın artar bu forumda müşavirlerle ilgili kariyer konuları mevcut ....moralini bozacak birşey yok önce şapkanı yere koy ne olmak isteidğini düşün ve hedefine odaklan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün çok güzel bir sözü var ;
sen hedefini düşün ona aoklan seni yolundan çevirmeye çalışanlarada aldır ma sen hedefine ulaştıktan sonra sana çok büyüksün dediklerindede gülüp geç ..der
şayet; durumun varsa açık yerine örgün oku derim ama durumun yoksa okuda nasıl okursan oku okuyan la okumaya bir olmaz ..saygılar ....ii çalışmalar....
eett haklısınız ılgınız ıcın tessekur ederım
mrb dostum aramıza hoşgeldin.hangi şehirdesin
izmirdenım dostum sen nerdensın
kardeş bende gaziantepden ama bu yıl kısmetse muğla myo dış ticaret bölümü okumaya gidicem.görüşürüz
bnm mglada okuyan bı abim vardı pc ogretmenlıgını bu yıl mezun oldu cok guselmıs mugla
şanslısın ortam fln guselmış