GÜMRÜK FORUM

Full Versiyon: Kanser ilacı getirtme
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Merhaba arkadaşlar, sayın yetkılıler,

Ben Amerıka dan bır arkadasım vasıtasıyla Kanser ılacı getırtıceğim(ilac FDA onaylı). bedelı 25 000 lıra olacak. Bunun gumrukten gecısı ne gıbı zorluk ve odemelerle karsı karsıya getırır? bılgılendırırmısınız?
devlet hastaya dusene bır de ben tekme atayım dercesıne yuksek vergı alır mı?
ama tıcaret amacıyla degıl bır yakınım ıcın kullanmak ıcın ıthal edıcem. Uygulama farklı olmalı dıye dusunuyorum.
tek kalem bir ilaçmı getireceksiniz?
evet 5 kutu olarak tedavının butunu ıcın gereklı olan mıktar sayın yonetıcı

gece Yazılan:
evet 5 kutu olarak tedavının butunu ıcın gereklı olan mıktar sayın yonetıcı

Sayın gece

İlaç ithalatında mevzuatlar çerçevesinde,
Sağlık bakanlığından Kontrol belgesi ,  ilaç ruhsatı gibi prosedürlerin yerine getirlimesi gerekmektedir.
Malesef mevzuatlar yolcuların kendi kullandıkları raporlu , reçeteli ilaçları bile yolcu beraberinde girişlerinde kalacağı gün sayısında yetecek kadar ile sınırlandırmış durumda bu konuda yazılı uygulamada mevcut.
Malesef işiniz zor görünüyor. Allah hastanıza acil şifalar versin.

en kötü ihtimal bu ilaçları kim yolayacak bilmiyoruz ama  önce bir kısmını tanıdık bir yolcuyla taşıtırsınız...
geri kalan kısmını daha sonra sipariş verirsiniz...tabi birlikte kullanılmayacaksa hani iki -üç kutuya kadar belki yolcıu beraberi gelebilir...fiatıda çok fazla ,ankarada oturuyorsanız  izin rahat alırsınız sağlık bakanlığından belki kendiniz tkip edebilirsiniz...bu yola çok kanser hastası ilçalarını getirdi biliyorum ....
Cenab-ı Allah acil şifalar versin....
Referans URL