GÜMRÜK FORUM

Full Versiyon: müşavirlik sınavında son iddia
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
bu yıl açılacak müşavirlik sınavından iki hafta önce genelgeler ve yönetmeliklerle ilgili bir hayli değişiklik yapılacağını duydum ..geçerliliği varmıdır ? bilgisi olanlar özellikle istanbul gümrük müşavirleri derneğine yakın olanlar sorup aydınlatabilirlermi ? şimdiden yardım ve bilgileriniz için çok teşekkürler....saygılar.....
her zaman öyle olmuyor mu zaten :)
Mevzuat  değişikliklerini pc külliyatından takip etmenizi öneririm... Zaten muhtemel değişiklikler yapılmış durumda... Yoksa herşeyi bilmek ve herşeye  yetişmek mümkün değil zaten...genel geçer kanun ve ilgili yönetmelik maddeleri yeterli zaten...kolay gelsin..
tabi ki takip edilir ancak iki hafta önceden büyük bir değişiklik herkesi şaşırtır...
genelde iki hafta öncesinin soruları çıkmıyor  cgdm:-)
çıkar çıkar belli olmaz..Çalışın çalışın :)
eren fazlada stres yapmamalı değilmi? yani şimdiden daha çıkması tahmin edilen tasarrflu yazılar ve genelgeleri düşünmektense öncelikli olarak diğer var olan güncel mevzuatı yorumlamak ve çalışmak daha doğru olur diye düşünüyorum yoksa hepsine yetişmemiz mümkün değil ki:-) ama yinede değişikleri incelemekte elbette gerek var .....
istanbul gümrük müşavirleri dernek toplantısında çok değişiklik olacağı ve sınavda bunlardan sorulacağını söylemişler ....
bizede 2006 sınavının çok kolay olacağı söylenilmişti ? ama durum ortada
Referans URL