Selamun Aleyküm ArkadasLar .. Ben Oguz iStanbuLdanım .. Ben Diyorum ki Herkez Msn Lerini Wersin Bir Sıkıntı Oldugunda Bire Bir Görüsme Fırsatı Olursa isLerimiz Daha Cabuk CözüLebilir .. Benim Msn Adresim Efendy99@hotmail.com .. SayqıLar SevqiLer Herkeze KoLay qeLSin ..
efendy99 lütfen mantıklı cümleler kurun ....hangi konularda yardımcı olacaksınız? durduk yerde msn neden verdiniz?
kendinizi tanıtın hiç değilse....yaşınız kaç gümrük forumdan n eöğrenmek istiyorsunuz?
Merhaba CgDMs .. Benim Yardım Edebilecegim Bir Konu Yok Cünkü Zaten Tecrübesizim We Bir SeyLer Ögrenmek iCin Buradayım Ama Elimden Geldigince Yardım Edebildigim KonuLar Olursa GerekLi FedakarLıgı Yaparım .. Adım Oguz Yasım 19 iStanbuLdanım .. Gümrük Forumundan Ögrenmek iStedigim Daha iSe BasLamadım We GeneLDe BiLgisayar Basındayım ... Forumda Gezinerek iLk iSe Giriste Karsıma Cıkacak Belgeler We iLerisi iCin Bilgi Edinmeye Calısıyorum ..
ithalat ihracat yaan firmaları bul istanbuldaysan hiç boşa vakit kaybetme derim ben ;
çinki yarın iş görüşmesine gittiğinde bu süre zarfında ne yaptın diyecekler sana ....sen hiç durma;müşavirlik firmalarınıda araştır şayet gümürk müşavirliği ile ilgili steğin varsa ki ara eleman ihtiyacı hep olur istanbul gümürk müşavirleri derneğine git ve durumunu anlat;kendini ifade edip ne istediğini buraya yazdığın gibi iş istediğini söylersen sana bütün kapılar açılır ....başarılar...........
ASLINDA BİR BAKIMA DOĞRU DİYORSUN EFENDY99 AMA ZOR.
başvurularınız naısl gidiyor arkadaşlar?