Gümrük müşavirliğinde,gümrükleme şirketinde yeni işe başlayan gümrükleme personeli sizce ne kadar maaş alabilir bilgileri ve tecrübeleri olan arkadaşlardan cevap bekliyorum:) şimdiden teşekkürler..
mezuniyetin nedir ?bölgen neresi?
deneyimin nedir?
dış ticaret(myo),normal bikaç aylık stajım dışında deneyimim yok ama şu an staj yapmıyorum evrim ve excel programlarını kullanarak gümrükleme işlemlerini yürütüyorum
hangi işe başlarsan başla sana milyarlar vermez hiçkimse önce bikaç ay deneme yaparsın.
hangi bölge hala bölgeni söylemedin.....
hangi ildesin maaşını aşağı yukarı yazalım..
artı işi ögrenmeden zaten pazarlığa oturamazsın....
Tabi ki farkediyor etmezmi hiç sen bu işe başlayalı çok yeni olmuş daha neler görürsün bakalım ...
herkesin ne yaptığını gözlemle takip et herşeyi ögrenmeye çalış sor araştır bul ,kendini yetiştirmeye çalış.
1 yıllık stajın müşavir yardımcısı olarakmı ?
başladığın şirkete ve yaptığın iş egöre değişir nerde başlarsan başla sn ilk ylarda deneme
ücreti verirler zamanla düzelir durumun...şirketin yaptığı işe göre ücretin değişir..
gümrük müşavir yardımcılığı ile ilgili tüm yazılanları arat çıkanları oku bakalım
hangi ildesiniz?
500-600-800
senin durumuna gör gebzede yaptığın iş egörede değişir ama gebzeden gelenler hayatlarından pek mutlu değiller..
antalyadayım ben buraya çok özenirler hep..ama burdakilerde hallerinden memnun değil ..
herkesin kendi hayatı sen nekadar istersen iste bazen hayat senin planladığın gibi gitmez .herşey kısmet nasip işi
sen çalışırsan allah senin yardımcın olur isteklerine ulaşırsın.......
saygılar....