ARKADAŞLAR BU BÖLÜME HANGİ GÜMRÜKTE ÇALIŞTIĞINIZI BELİRTEREK KENDİNİZİ TANITABİLİRSİNİZ.
inşalaah 2008 kpss sınavından sonra sizlere kendimi tanıtma fırsatı bulacağım levent abii tabiki o zaman öğrenci olarak deil gümrükçüler camiasından birisi olarak
inşallah dediğin gibi olur seni aramızda görmekten mutluluk duyarız.Çünkü böyle senin gibi zeki ve araştırmacı gençlere ihtiyacı var bu ülkenin.
teşekkür ederim sayın imza levent abim sizin tavsiyeleriniz önerileriniz doğrultusunda tecrübelerinizle bir şeyler yapmaya çalışıyoruzkatkılarınızdan dolatı tşkr
ben ankaradan cihan yavuz
s&f gümrük müş
Peki Dış ticaret Bölümünden yeni mezun olmuş,Gümrük müşaviri olmak isteyen ve gümrük müşavirinin yanında iş arayanlarda gele bilir mi buraya :))
neden olmasınnn:):):):)::):):)
Özdemir Gümrük Müşavirliği - Istanbul dan
Engin Sevim
M/34
Memnun oldum arkadaslar.
heeeey bende gumrukcu sayılırım en azından gumruk musavırlıgı fırmasında calısma nıyetım var 3 ay sonra :) benden cevap bekleyın 3 ay sonra calıstıgım firmanın ısmını caps lock ılen yazacam :p
serkan peker kafkas üni ığdır myo ithalat-ihracat bölümünden yeni mezun oldum gümrük camipyasına giriş yapmak ve kendimi geliştirmek bu sektörde yetişmek için gümrük müşavirliklerinde iş arıorum tüm arkadaşların bilgisine sunuyorum ....