Arkadaşlar merhaba, lojistik alanıyla ilgili lise seviyesinde konu araştırması yapıyorum derslerde kullanılmak üzere (ticari bir amaç ve kaygı yok) bana antrepo ve antrepo giderleri hakkında yardımcı olacak birileri var mıdır? Varsa eğer bu yazıyı okuyor mudur? Çok detaylı sayfalar dolusu bir dökümana ihtiyacım yok, herkese iyi çalışmalar, iyi günler, sevgiler...
Antrepo gideri derken?
Kuruluş gideri mi
İşletme gideri mi
Bu bilgiye ulaşmanız çok zor. Size kalkıp kimse biz bu antrepoyu şu kadar maliyetle kurduk ve şu şu işlemler nedeniyle şu kadar giderimiz oluyor demez. Antrepo işletmeciliği ciddi bir olaydır ve sizin ödeviniz< veya teziniz için kimse bu bilgiyi size vermez.
Derseniz ki antrepo nedir, çeşitleri nelerdir..Kuruluşu için ne gibi izin ve evraklare lazımdır..Bunlara ulaşabilirsiniz. Ama fiyat bazında size kimse birşey söylemez. Söylese bile o rakamlar doğruyu yansıtmaz.
Arkadaşlar merhaba, lojistik alanıyla ilgili lise seviyesinde konu araştırması yapıyorum derslerde kullanılmak üzere (ticari bir amaç ve kaygı yok) bana antrepo ve antrepo giderleri hakkında yardımcı olacak birileri var mıdır? Varsa eğer bu yazıyı okuyor mudur? Çok detaylı sayfalar dolusu bir dökümana ihtiyacım yok, herkese iyi çalışmalar, iyi günler, sevgiler...
merhaba elıf senın bu sorun acıkcası gumrukte Çözülemeyen rüşvet olaylarından beri zor.Çünkü türkiyedeki antrepolar genelde burası bizim yerimiz ve nedersek o olur mantığıyla çalıştıkları için genelde hiç birsey öğrenemezsin ama sana şöyle diyebilirim bir işletmenın yönetiminde giden giderler antrepolar için geçerlidir .Göz önüne bir işletme alıp giderlerini düşünerek yazabilirsin ..İyi dersler
Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için ben ilgilenen kimse olur mu diyerek genel bir konu söyledim, bana depo-antrepo işletme giderleri gerekiyordu ve sadece iki üç paragraflık genel kültür seviyesinde birşeye ihtiyacım vardı, arayıp tarayıp birşeyler bulup birşeyler derledim. Burdan belki farklı ve daha yararlı birşeyler bulurum ümidiyle yazmıştım, onun dışında hiç bir özel işletmenin finansal bilgileri, işletme giderleri ve rakamları konuyla ilgili değil ve benim de ilgi alanıma girmiyor :) herşey için çok teşekkür ederim, hoşçakalın...