Antika araba ithali konusunda bilgi sahibi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum internetten araştırdım ama kesin bir bilgi bulamadım. Yaş sınırı nedir vergi oranları vs...
iyi günler
yazdıgınız linklerde ve forumun herhangi bir yerinde bu konu ile ilgili bir açıklama bulunmuyor.arkadaşlar 30 yaşını aşmış antika araç ithal etmek için ne gerekiyor ve masraflar vergiler neler bilen varsa yazarsa müteşekkir oluruz
tekrar iyi çalışmalar.türkiyede yaşayan türk vatandaşıyım yurt dışında internette begendıgım cesıtlı arabalar var bazısını kolleksıyon için bazısını keyif için ithal etmeyi düşünüyorum.30 yaşını aşmış araçlar.almanya ve amerikadan nasıl ithal edebilirim.forumun hiç biryerinde ilgili oranları bulamadım diyelimki begendiğim araç 1977 model 28000 usd .2000 usd naklıye tutuyor 1500 usd gumruk ıslemlerı tutuyıor dıye duydum ama vergi ne kadar ödeyeceğim.bu yolla 5 -6 adet araç getirmeyi düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa lütfen bilgisini esirgemesin
% 135 vergısı vardır .Ayrıca getırecegınız araclara teknık servıs kurmanız gereklıdır.