Merhabalar ben ukraynada ogrenciyim ve bu konuda biseyler yapmak istiyorum... Buradan bi sirket uzerinden turkiyeye ceviz gondermek istiyorum bunun hakkında bilgi verirmisiniz....???? = (Gumruk vergileri ve diger bilgiler hakkında)
Merhaba,
Sürekli olarak gümrüklemesini yaptığımız bir iş...Türkide G.Vergisi %43,20 Kdv %1 ... daha detaylı bilgi istersen sorabilirsin...hatta ithalatla ilgili de yardımcı olabilirim...
Yardımınız için teşekkur ederim... gercekten aklıma takılan cok fazla soru var bu konuda daha ayrıntılı konusmak için msn adresimi versem olurmu....???? Yada burayamı yazmamı önerirsiniz....=?
e-mail böülümüne tıklayarak msn adresini gönderebilirsin...
forumun maksadı bilginin paylaşılması bilgilerinizi msn de paylaşırsanız sadece siz faydalanırsınız ayrıca başkalarının katkılarındanda mahrum kalmış olursunuz
Saygılar
Burada laf kalabalığı olması diye özelden istediğim.. Bu işi ogrenince acıklayıcı sekilde notları yazarım buraya..............
dostum ilk müşterini buldum sanırım, ucuz birşekilde mal edersen sürekli iş yaparız, msn veriyorum
Musa bey...bende ozbekistandan kabuksuz ceviz getirmek istiyorum..mesela 5 tonn gumrukta toplam ne kadar odeyecem?
teşekkur ederim...