Selam herkese,
Bugün
http://www.ptt.gov.tr'den takip numaramla amerikadan gelmekte olan eşyamın kontrolünü yaptım ve şunu gördüm;
1.Teslim Alındı İSTANBUL / PAKET MUDURLUGU Giden Servisi
26/03/2008 14:17:55
daha önce de birsürü kontrol yapmıştım ama "Giden" yazan yerde "Gelen" yazıyordu
yani ben bunu gelen eşyamın geri gönderildiği şeklinde mi yorumlamalıyım?
eğer geri gönderildiyse, satıcıyla görüşüp başka bir isme geri gönderme yaptırmam caiz olur mu?
lütfen yardım!!!!!
tşk
Kolinizin kesin durumunu anlayabilmek için başka bir üyenin sorusuna cevap verdiğiniz şekilde hemen sabah erkenden posta müdürlüğünü arayın ve hatta sabah erkenden bizzat müdürlüğe gidin
Koliniz bu gün 26.03.2008 de saat 14:17 itibariyle giden servisine verilmiş ve büyük ihtimalle hala posta müdürlüğündedir iade koliler genelde aynı gün içinde geri gönderilmez bizzat giderseniz giden servisinden geri çevirebilir ve işlemlerinizi yapabilirsiniz
offf
posta müdürlüğü ikinci adresim gibi oldu......ayrıca iki ayrı koli birlikte takip ettiğimden de bu takip işi biraz gerdi kastı falan filan oldu
malesef ben istanbulda değilim, adanadayım, yine de elimden geleni yapıcam bakalım
parlak tavsiyelerinizle beni yalnız bırakmayın lütfennnnnn
tşk
offf
posta müdürlüğü ikinci adresim gibi oldu......ayrıca iki ayrı koli birlikte takip ettiğimden de bu takip işi biraz gerdi kastı falan filan oldu
malesef ben istanbulda değilim, adanadayım, yine de elimden geleni yapıcam bakalım
tşk
Sayın sekerbebek
Olay sanki değişti gibi Adana da olduğunuzu yazmışsınız
Koli istanbuldan geri değilde Adanaya yollanmak üzere giden servisinede verilmiş olabilir
offf
tşk
Merhaba ürün büyük bir olasılık ya istanbul postanede yada size gönderilmek için yolda .İlerleyen zamanlarda bu daha da netleşir.
Merhaba,
Umarım sorununa çözüm bulmuşsundur.
Ben senin tavsiyen üzerine usps'ten kontrol ettim, 4 Nisan'da Tr'ye girmiş görünüyor. Ptt'den baktığımda da Ankara Sincan'da görünüyor. Ben Eryaman'da oturuyorum, Sincan Eryaman'a yakın. Bu durum ürünlerin yakında eve geleceğini mi gösteriyor:)
Merhaba,
Umarım sorununa çözüm bulmuşsundur.
Ben senin tavsiyen üzerine usps'ten kontrol ettim, 4 Nisan'da Tr'ye girmiş görünüyor. Ptt'den baktığımda da Ankara Sincan'da görünüyor. Ben Eryaman'da oturuyorum, Sincan Eryaman'a yakın. Bu durum ürünlerin yakında eve geleceğini mi gösteriyor:)
Büyük olasılıkla gelebilir aksi durumda zaten size ihbarname gönderirler
kolinizi almaya gelin diye
İnşallah caiz olurda ürünler evinize kadar gelir gümrüksüz.
Böyle ptt gibi bazı nakliyet firmalarıda var aynı sizin olay gibi kuryecilik yapıyorlar ne zaman teslim etmek isterlerse veriyorlar paketi