Gümrük Forum'a Reklam
Vermek İçin Tıklayınız:
reklam@gumrukforum.com

Cevap Gönder  Konu Gönder 
çinden oto arıza tespit cihazları geitrmek istiyorum yadım edin lütfen
Yazar Mesaj
incred
Üye

Grup: Gümrük Forum Üyesi
Durum: Çevrimdışı

Icon_evil  çinden oto arıza tespit cihazları geitrmek istiyorum yadım edin lütfen

iyi günler ben özel servisleri için renault opel honda vs. araçlar için veya genel servislerin kullanabileceği arıza tespit cihazlarını çinden getirmek istiyorum. vergi numaram var ve ürün bedeli tek tek getirdiğimde yajlaşık 600 1000 dolar + shipping olacak ne yapmalıyım ne kadar masrafım olur...gümrükten geçişi bu ürünün sorun olur mu?

ürün adaptor olarak da tanımlanabiliyor.
boyutları kablolar çanta vs 20*40*60

kusura bakmayın bu sitede ve ticarette yeniyim yardımcı olursanız sevinirim...
saygılar

11-16-2008 06:06 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
algerian
İlgili Üye
*

Grup: Gümrük Forum Üyesi
Durum: Çevrimdışı

RE: çinden oto arıza tespit cihazları geitrmek istiyorum yadım edin lütfen

Merhaba,
Cihazın GTİP nosu 9031.80.38.90.19... (Araç üzerinde bilgisayar kontrollü, çeşitli test prosedürleri ile arıza teşhisi yapmaya yarayan, ateşleme, elektrik vb. sistemlerdeki değerlerin kontrol edilip, ayarlanmasına olanak sağlayan, dokunmatik paneli bulunan, pentium/celeron işlemcisi ile windows işletim sistemi altında çalışan arıza teşhis cihazları.)

Ürünün kıymeti gereği, gümrük beyannamesi açmadan ithal etme/getirme şansınız yok... İthal etmeye kalkarsanız; kıymeti üzerinden %4 gümrük vergisi, %18 Kdv ödersiniz. İthalinde sizi sıkıntıya sokacak bir belgeye ihtiyaç yok. Ancak, 110-150 ytl ordino ücreti, biraz ardiye (25-150ytl gibi) ödersiniz. Ancak ithalatı gümrük müşaviri ile yapmanız gerekeceğinden (gümrük beyannamesi doldurmayı biliyorsanız o başka) müşavirlik masrafınız olacaktır (bedeli sorup öğrenmeniz lazım-genelde 500 ytl den aşağı yapmazlar)... Hesabınızı yapınız... Tek tek gelmesi daha masraflı olacak gibi görünüyor...Kolaylıklar dilerim...

11-18-2008 04:07 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Gönder  Konu Gönder