Gümrük Forum'a Reklam
Vermek İçin Tıklayınız:
reklam@gumrukforum.com

Cevap Gönder  Konu Gönder 
dış ticaret bölümü bittikten sonra ne yapabilirim?
Yazar Mesaj
hsn15300
Üye

Grup: Gümrük Forum Üyesi
Durum: Çevrimdışı

dış ticaret bölümü bittikten sonra ne yapabilirim?

merhabalar bu forumu inanın bugün buldum 2 yıl önce bulmuş olsaydım bana dahada faydası olurdu ancak bugüne nasipmiş.arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz?benim sormak istediğim asıl şey ben bu yıl  mehmet akif ersoy üniversitesi bucak hikmet tolunay meslek yüksekokulu dış ticaret bölümünden mezun oluyorum.gümrük müşavirliğinde çalışacağım.gümrük müşavir yardımcılığı stajımı başlatmayı düşünüyorum fakat benim bilmediğim şey kaç yıl staj yapacağım herkes gibi 3 yıl mı yoksa biz dış ticaret bölümü olduğumuz için belirli bir kolaylık sağlanan veya katkısı olan bişeyler varmı?veyahut müsteşar yardımcılığında aranılan şartlar ne? ve bunun gibi benzer sorulrda bana yardımcı olursanız sevinirim.görüşmek üzre....

06-15-2008 10:55 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
commer
Super Moderator

Grup: Super Moderators
Durum: Çevrimdışı

RE: dış ticaret bölümü bittikten sonra ne yapabilirim?

hsn15300 Yazılan:
merhabalar bu forumu inanın bugün buldum 2 yıl önce bulmuş olsaydım bana dahada faydası olurdu ancak bugüne nasipmiş.arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz?benim sormak istediğim asıl şey ben bu yıl  mehmet akif ersoy üniversitesi bucak hikmet tolunay meslek yüksekokulu dış ticaret bölümünden mezun oluyorum.gümrük müşavirliğinde çalışacağım.gümrük müşavir yardımcılığı stajımı başlatmayı düşünüyorum fakat benim bilmediğim şey kaç yıl staj yapacağım herkes gibi 3 yıl mı yoksa biz dış ticaret bölümü olduğumuz için belirli bir kolaylık sağlanan veya katkısı olan bişeyler varmı?veyahut müsteşar yardımcılığında aranılan şartlar ne? ve bunun gibi benzer sorulrda bana yardımcı olursanız sevinirim.görüşmek üzre....

Diplomanız hayırlı olur inşallah.
Forumumuzda öğrenci arkadaşlar için ayrı bir bölüm ve ilgili bir çok konular mevcuttur.Forum içersinde
Gümrük ve Dış Ticaret Bölümü Öğrencileri Forumu  bölümümüzü inceleyiniz. Link aşağıdadır.

http://www.gumrukforum.com/forum/Gumruk-...-f-68.html

06-15-2008 01:03 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Gönder  Konu Gönder