Gümrük Forum'a Reklam
Vermek İçin Tıklayınız:
reklam@gumrukforum.com

Cevap Gönder  Konu Gönder 
işi öğrenmek
Yazar Mesaj
pegasus789
Üye

Grup: Gümrük Forum Üyesi
Durum: Çevrimdışı

işi öğrenmek

selam arkadaşlar benim istegim sizlerden bir dış ticaret departmanında ithalat-ihracat .gümrükleme vs de çalışmak için gerekli bilgiyi edinebilicegim bir cd yada e book u nereden edinebilicegimi öğrenmektir ama kurslara gitmeden çünkü kurslar çok tuzlu ve her zaman yaşadıgız yerden uzakta olmaktadır. aslında tam olarak istediğim böyle bir işe mürtacat ettiğim zaman mülakatta tecrübesiz olsamda iş hakkında bilgi sahibi oldugumu gösterecek bir şeyler ama işte karşıma hiç bir zaman çıkmayacak türden şeyler değil.arkadaşlar şimdiden hepinize teşekkürler

09-19-2008 01:33 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
asa1979
Üye

RE: işi öğrenmek

bende arıyorum, aslında gümrük mevzuatı,ithalat - ihracat işlemleri gibi kitaplar var, okuldayken vardı ,şimdi işe girdik lazım oldu, büyük şehirlerde veya gümrükle ilgili yüksekokul olan yerlerde bulabilirsin.

09-23-2008 10:31 PM
GümrükMüşaviriAnkara
İlgili Üye
*

Arkadaşlar bu konuda yayınlanan kitaplar bi derece faydalı olur ama işin uygulamada nasıl yapıldığını öğrenmeden tüm bilgiler havada kalır.size tavsiyem bir yerden işe başlamaktır.

11-10-2008 04:37 PM
slnrft
Üye

sorularınıza bir cevap buldunz mu bilmiyorum ama hala bir kaynak arayışındaysanız size Hakan Akın'ın ''yeni işimiz dışticaret'' ve ''dış ticarette alternatif para kazanma yolları'' adlı iki kitabını tavsiye ederim.oldukça ayrıntılı ve yalın bir dille yazılmış.
Bunun yanında zaten diger bir çok pratik bilgiyi birkaç dakikalık bir aramayla bulabilirsiniz.
kolaygelsin

11-12-2008 03:04 AM
Cevap Gönder  Konu Gönder