Gümrük Forum'a Reklam
Vermek İçin Tıklayınız:
reklam@gumrukforum.com

Cevap Gönder  Konu Gönder 
staj
Yazar Mesaj
mavi-adana
Üye

Grup: Gümrük Forum Üyesi
Durum: Çevrimdışı

Icon_sad  staj

herkese merhaba; bir süredir gümrük müşavirliği stajını araştırıyorum. Takıldığım nokta staj sonunda yazılı sınava giriyoruz ayrıca mülakat yapıyorlar mülakatta torpil var mı? 3 sene staj yaptıktan sonra yazılıda başarılı olup da mülakatta elenmek istemiyorum. Eğer kesin torpil varsa mali müşavirlik stajını başlatacağım gümrüğe elveda diyeceğiz.Lütfen yardım edinnnnnn....

06-29-2008 03:50 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
uzak
Üye

RE: staj

Ne yazık ki günümüzde herşey torpille işliyor.Bence siz torpili bir kenara koyun, emek verin, çalışın.Allah yardım edecektir mutlaka.

Sizinki traji komik bir durum olmuş, torpil varsa 3 yıl staj yaparım yoksa yapmam.Diğer işleriniz için de aynı şeyi düşüneceksiniz mutlaka.O zaman hiçbirşey yapmadan mı duracaksınız?

06-29-2008 07:24 PM
mavi-adana
Üye

merhaba uzak,cevabınız için teşekkür ederim; ama sanırım yanlış anladınız tam tersi eğer gümrük müşavirliğinde torpil varsa staj başlatmayı düşünmüyorum çünkü benim ya tutarsa diyecek zamanım yok. Ayrıca torpilim falan da yok.Aslında mülakat olması çok saçma. Zaten yazılı sınav var 3 yıl da  staj  bir de mülakat yapmanın ne alemi var. Benim aklıma direkt ya emeklerim boşa çıkarsa diye geliyor. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?

06-30-2008 10:32 AM
uzak
Üye

Yanlış anladıysam mutlu olurum.O zaman şöyle düşünmeye başlarım, iyi ve mutlu olduğun bir meslek insanın yaşam kalitesini artırır.Gerçekten istiyorsan emek ver derim.Haa ama vaktim yok, alternatifim var diyorsan o zaman en doğru kararı yalnız sen verebilirsin.

06-30-2008 09:41 PM
asiyan
Bronz Üye
**

Her zaman her yerde torpil var diye birşey yok..
Torpil olabileceği ihtimali üzerine plan yaparak RİSK ALMADAN istek ve hedeflerinizi yıpratmayın bence

06-30-2008 09:48 PM
commer
Super Moderator

Grup: Super Moderators

mavi-adana Yazılan:
herkese merhaba; bir süredir gümrük müşavirliği stajını araştırıyorum. Takıldığım nokta staj sonunda yazılı sınava giriyoruz ayrıca mülakat yapıyorlar mülakatta torpil var mı? 3 sene staj yaptıktan sonra yazılıda başarılı olup da mülakatta elenmek istemiyorum. Eğer kesin torpil varsa mali müşavirlik stajını başlatacağım gümrüğe elveda diyeceğiz.Lütfen yardım edinnnnnn....

Hem sizin hemde cevap veren herkesin atladığı birşey var
Gümrük müşavirliği stajı için önce müşavir yardımcısı olmanız lazım
müşavir yardımcılığı için 3 sene staj ve 3 sefer imtihan, onu aldıktan sonra gümrük müşavirliği için tekar 3 sene ve 3 imtihan + sözlü imtihan

06-30-2008 11:25 PM
yasaddogan
Üye

Durum: İzinli

EVET ÖNCE MÜŞAVİR YARDIMCISI OLMANIZ GEREKLİ ANCAK 10 YIL GÜMRÜKLERDE MÜDÜRLÜK YAPANLARIN DİREKT GÜMRÜK MÜŞAVİRİ  SINAVINA GİRME HAKKI VARDIR
       AYRIYETEN MÜLAKAT SINAVI OLDUĞUNU SİZDEN DUYDUM ÖYLE BİRŞEY OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM..

Yavuz Ş. DOĞAN
07-24-2008 03:42 PM
Cevap Gönder  Konu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyon Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Üye Ol | Konuyu Favorilerime Ekle

Forum Geçişi

proxy
eXTReMe Tracker