Gümrük Forum'a Reklam
Vermek İçin Tıklayınız:
reklam@gumrukforum.com

Cevap Gönder  Konu Gönder 
ticari gezi ( mobilya )
Yazar Mesaj
ibrahim99
Üye

Grup: Gümrük Forum Üyesi
Durum: Çevrimdışı

ticari gezi ( mobilya )

Selam arkadaşlar
Bir mobilya firmasında ihracat sorumlusuyum 1 ay içinde avrupa ülkelerine bir ticari seyehatte bulunacağım fakat ilk seyehatim olduğu için tecrübeli ve bilgili arkadaşlardan avrupadaki mobilya sektörü hakkında ve hangi ülkelere ağırlık vermem gerektiği konusunda değerli görüşlerini bekliyorum.

SAYGILARIMLA

06-05-2008 05:42 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
imza
Altın Üye

Grup: Gümrük Forum Üyesi

RE: ticari gezi ( mobilya )

Merhaba gideceğiniz ülke hakkında detaylı bilgi alın örneğin ticari ateşeliklerine başvurun onlar size üretici satıcı bütün firmaları vereceklerdir .Bunun dışında türkiyeden mobilya alan yurt dışındaki ülkeleri dış ticaret müsteşarlığından tespit edebilirsiniz...

06-05-2008 05:58 PM
commer
Super Moderator

Grup: Super Moderators

RE: ticari gezi ( mobilya )

ibrahim99 Yazılan:
Selam arkadaşlar
Bir mobilya firmasında ihracat sorumlusuyum 1 ay içinde avrupa ülkelerine bir ticari seyehatte bulunacağım fakat ilk seyehatim olduğu için tecrübeli ve bilgili arkadaşlardan avrupadaki mobilya sektörü hakkında ve hangi ülkelere ağırlık vermem gerektiği konusunda değerli görüşlerini bekliyorum.

SAYGILARIMLA

AB ülkeleri arasında mobilya konusunda bildiğim kadarı ile en gelişmiş ve bilinen  
ülke İtalyadır.
Dolayısı ile belki İtalya ya ihraç şansınız zayıf olabilir fakat italyan firmaları ile işbirliği yaparak ihraç fırsatı yaratabilirsiniz.

06-05-2008 11:26 PM
Cevap Gönder  Konu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyon Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Üye Ol | Konuyu Favorilerime Ekle

Forum Geçişi

proxy
eXTReMe Tracker